2011. március 7., hétfő

Farfadett

Régen nem jelentkeztem...de ennek oka,
hogy alkotói válságban szenvedek...se ötlet,
se elképzelés.se semmi......sikertelenség
a köbön...bármihez nyúlok nem sikerül!
Ezt a karit nem most csináltam, csak elfelejtettem
feltölteni.

8 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel!!!Biztos hamar elmúlik,mindenkinél van ilyen időszak!Egy jó tanácsot ha elfogadsz!Indulj egy kis gyöngybeszerzésre,valami különlegeset vegyél,nem megszokottat!!Az újra visszaránt az alkotásba!Nálam ez mindig bejön!!!Nagyon szép lett a karid!!!

    VálaszTörlés
  2. Szép lett a karkötő!!!
    Pihenj kicsit, aztán jönnek majd az ötletek! :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm hogy "megtaláltad" ezt a karit, mert csodaszép. Szerintem is pihenned kéne egy picit. De az ötlettelenséggel nem vagy egyedül, hidd el...

    VálaszTörlés
  4. Drága mézesmama!!!
    Fel a fejjel, nem vagy gyöngy-gyártó-automata...és milyen jó, hogy közbe nem jön az ötlet, nincs kedv... így lesz értékesebb az új friss alkotásod. Tedd le a munkát, készülj fel mert settenkedik a tavasz, a lelkünkben biztos már mocorog... (nálunk ma -15 C fokot, szelet, havat fújva)... semmi esélye a télnek, mert HISSZÜK, hogy jön..jön...

    VálaszTörlés
  5. Olyan aranyosak vagytok!
    Ilyenkor mindig megijedek...hogy valami
    véget ér amit szeretek!
    Amikor már mintából sem megy...az nagyon elkeserít...már pedig nem megy!

    VálaszTörlés
  6. Hidd el, hamarosan elmúlik!!!Ahogy Csíki mama is írta, a tavasz biztosan kibillent téged is ebből az állapotból! Addig is nyugodtam tegyél fel a régebbi munkáidról képeket, mert azokat is örömmel fogadjuk!

    VálaszTörlés
  7. Egyszer lent,egyszer fent!
    Örökérvényű törvény!
    Meglátod amint kisüt a nap,és majd olyan kellemes langyos lesz már a levegő,hosszan csicseregnek reggel a madarak,meg fog szállni az ihlet,és újra ilyen csodaszépeket fogsz készíteni,mint ez a karkötő is!

    VálaszTörlés
  8. Ne izgulj Drága Mézesmama!!! Nekem is volt egy olyan pont, amikor azt gondoltam, hogy bizony én már soha többé nem fogok gyöngyöt venni a kezembe, de egyszer csak lecsapott rám az ihlet és újra ott ültem a kislámpám alatt éjjel fél kettőkor és füzögettem! :-) Szóval fel a fejjel!!! El fog múlni! :-)))

    VálaszTörlés